VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Посвята в студенти у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

Комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» у 2019 році поповнився 240 першокурсниками – бакалаврами та магістрами за трьома спеціальностями, «Психологія», «Публічне управління та адміністрування» та «Екологія».

Із початком нового навчального року студентів навчального закладу привітали заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна, начальник Міжрегіонального управління Національної державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях, кандидат наук з державного управління Костянтин Герасимюк, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики   облдержадміністрації Наталя Заболотна, голова Вінницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, перший заступник начальника державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ігор Осадчук.

Також до вітальних слів долучився ректор Вінницької академії неперервної освіти, професор, доктор історичних наук Степан Дровозюк.

Від першокурсників Академії виступила студентка спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ольга Бабкіна, головна медична сестра медичної частини Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, старшина військової служби, яка 23 серпня 2019 року (день Державного Прапора) отримала Почесне право підняти державний прапор у Києві.

Ольга Бабкіна – учасник бойових дій. Брала участь у виконанні першого за історію незалежності України оперативного втручання в польових умовах, що дозволило врятувати життя військовослужбовцю. Нагороджена орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Під час урочистостей слухачам-першокурсникам було вручено символічний ключ до знань та залікову книжку.

Представники кожної з трьох кафедр презентували присутнім свою спеціальність.

IMG 2881

IMG 2750IMG 2754IMG 2761IMG 2779IMG 2780IMG 2788IMG 2830IMG 2833IMG 2841IMG 2846