VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Творча скарбничка – 2019» у номінації «Формування предметних компетентностей в курсі біології 9 класу»

19 вересня 2019 року відбувся обласний етап конкурсу «Творча скарбничка – 2019» у номінації «Формування предметних компетентностей в курсі біології 9 класу». Свої творчі доробки представили 10 конкурсантів, які перемогли в заочному етапі.

Учасників конкурсу привітала голова журі Олена Герасімова, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва, кандидат педагогічних наук, доцент КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», а також заступник голови журі Галина Опаренюк, завідувач лабораторії біології та екології КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

Конкурсне випробування проходило у формі співбесіди, що передбачала презентацію «Мій творчий доробок» (за бажанням конкурсанта) і дискусію за змістом творчої роботи. Кількість питань до учасників визначали члени журі.

Конкурсанти ділилися власними напрацюваннями щодо шляхів та методів формування предметних компетентностей в курсі біології 9 класу, фахово відповідали на поставлені питання. Учасниками та членами журі була створена щира атмосфера обміну цінним педагогічним досвідом, а побажання творчої наснаги стали чудовим підґрунтям для подальшої творчої праці.

За результатами обговорення було визначено переможців конкурсу.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ

 

IMG 2438IMG 2447IMG 2461IMG 2467IMG 2464IMG 2453