VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Навчально-методичний семінар «Виклики викладання інтегрованого курсу «Історія: Україна і світ»

У 2019-2020 навчальному році учні 10-11 класів вивчатимуть інтегрований курс «Історія: Україна і світ», який має на меті сприяти розвитку особистості, яка володіє ключовими і предметними компетентностями, усвідомлює власну національну ідентичність, має патріотичний світогляд, займає активну громадянську позицію, розуміє виклики глобалізованого.

З метою надання методичної допомоги у викладанні даного курсу 21 серпня на базі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся навчально-методичний семінар «Виклики викладання інтегрованого курсу «Історія: Україна і світ».

Модераторами заходу виступили Мар’ян Мудрий, кандидат історичних наук, доцент кафедри новітньої історії України імені М. Грушевського Львівського національного університету імені Івана Франка, голова робочої групи з розробки навчальних програм з історії МОН України, та Леся Хлипавка, викладач кафедри педагогіки вищої школи та освітнього менеджменту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, член робочої групи з розробки навчальних програм з історії Міністерства освіти і науки України. Вони висвітлили питання навчальних можливостей інтегрованого курсу «Історія: Україна і світ», особливості його викладання, презентували підручник для 10 класу та електронну версію підручника для 11 класу, а також методичні матеріали.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь вчителі історії області, які поділилися власним досвідом викладання інтегрованого курсу в 10 класі та зауважили, що він є досить актуальним і має важливе значення в сучасному навчальному процесі.

20190821 121709

20190821 110055

20190821 090801