VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Обласний Форум початкової освіти «Нова українська школа в дії» 19.06.2019 р.

19 червня 2019 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбувся обласний Форум початкової освіти «Нова українська школа в дії», що мав на меті представити напрацювання педагогів Вінниччини у розробленні та впровадженні навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової освіти, ознайомити вчителів, які будуть вперше працювати за новою програмою, з інноваціями сучасного освітнього середовища.

З вітальним словом до учасників Форуму звернулися заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Олена Чорна та перший проректор з науково-педагогічної роботи КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» Галина Іваниця.

За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм в реалізації Концепції «Нова українська школа» у Вінницькій області педагогічним працівникам, учасникам експерименту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової освіти», було вручено подяки Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; за співдружність, співтворчість, наполегливість, сумлінне виконання своїх обов’язків та партнерську взаємодію в реалізації Концепції «Нова українська школа» відзначено класні спільноти загальноосвітніх навчальних закладів області та вручено цінні подарунки.

Програма Форуму містила три блоки: swort-платформа, подіумний інтерактив та перформанс. Swort-платформа дала можливість розширити розуміння вагомих аспектів освітніх можливостей сучасного освітнього простору.

Надзвичайно цікавими і корисними були майстер-класи «Я роблю це так», продемонстровані проектними командами КЗ «Калинівська загальноосвітня школа І-ІІ ст. № 2 - гімназія» (Тетяна Безугла, Юлія Веселюк); загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. смт Сутиски Тиврівського району (Світлана Вишневська, Надія Левицька); КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. № 12 Вінницької міської ради» (Вікторія Голошивець, Ольга Коцюруба).

Подіумний інтерактив, модераторами якого були Олена Лесіна та Наталя Гальчевська, сприяв появі надзвичайної атмосфери згуртованості всіх учасників Форуму, дав можливість відчути підтримку і впевненість у тому, що йти шляхом Нової української школи цікаво, можливо, а особливо – що це реальна змога створити новий освітній простір, центром якого є школяр, який у майбутньому стане багатогранною повноцінною особистістю.

DSC5DSC1DSC2DSC3IMG 6DSC4

 DSC03221