VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Святкування Дня Науки в КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»


22.05.2019 року в КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбулися збори працівників з нагоди святкування Дня Науки.
У вітальному слові ректор академії, професор Дровозюк С.І. висловив думку щодо значення наукової діяльності працівників академії, зазначивши, що наука є символом духовної свободи та розвитку особистості. Саме наукові здобутки людей здані зробити життя на нашій планеті кращим, змістовнішим та багатограннішим, наповненим земними щедротами.
Проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент Білик О.О. зазначив, що сьогодні з впевненістю можна сказати, що Вінницька академія неперервної освіти - не лише заклад вищої освіти, але й один із вагомих центрів розвитку науки та освіти Вінниччини.
Ми маємо щодня утверджувати взаєморозуміння, колективну толерантність, аби підтримувати зв'язок поколінь і спадкоємність цікавих наукових традицій задля повнішого використання інтелектуального ресурсу як головного рушія розвитку суспільства.
Відтак, одним із першочергових завдань колективу академії - від лаборанта, методиста до завідувача відділу, кафедри - працювати над підвищенням наукової та методичної складової занять, задля творення та Вінниччині ефективної Нової української школи.
Керівники закладу побажали всім присутнім сумління, сил і наснаги, творчого неспокою, професійної інтуїції та росту, родинного затишку та добробуту, нових звершень на славу науки та України.
З нагоди свята науковим працівникам академії за активну наукову діяльність було вручено грамоти та подяки.