VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Засідання Школи неперервного науково-методичного зростання освітян для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури Вінницької області

17 травня 2019 року відбулося засідання Школи неперервного науково-методичного зростання освітян для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури Вінницької області.

       Виступ Гетьман Світлани Сергіївни, вчителя української мови і літератури СЗШ І-ІІІ ступенів № 3 м. Калинівка, був присвячений формуванню умінь застосування методу ненасильницької комунікації на уроках компаративного аналізу. Вчитель української мови і літератури Гайсинського ліцею № 7 Мендусь Тетяна Петрівна надихала вчителів на творчий і креативний підхід до роботи, демонструючи результати використання методу «6 капелюхів» на власних уроках. Тренінгове заняття з теми «Фасилітація в педагогічній діяльності» провела методист відділу української мови та літератури, мов національних меншин і зарубіжної літератури Петрина Світлана Володимирівна. Викладач кафедри філології та гуманітарних наук КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» Нежданова Лілія Іванівна провела практичне заняття з теми «Методичні аспекти аналізів художніх творів, прийнятних у шкільній практиці».

Усі учасники семінару обмінялися думками й враженнями щодо побаченого, висловили захоплення від презентованого досвіду роботи, побажали С.С. Гетьман, Т.П. Мендусь, С.В. Петрині, Л.І. Неждановій натхнення, здоров’я і невичерпних творчих злетів.

IMG 1177

IMG 1178

IMG 1180

IMG 1181

IMG 1184

IMG 1185

IMG 1168

IMG 1176