VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Запровадження тематики ґендерно орієнтованого бюджетування до системи підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

16 – 17 квітня 2019 року в м. Житомир відбувся тренінг щодо запровадження тематики ґендерно орієнтованого бюджетування до системи підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Учасниками якого були завідувач кафедри управління та адміністрування Надія Василенко та начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Костянтин Герасимюк.

 
Учасники тренінгу дізнатися про міжнародний та вітчизняний досвід впровадження ґендерно орієнтовного бюджетування та обговорили питання включення вище зазначених тем до навчальних програм системи підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Підготовлені тренери допоможуть в реалізації політики ґендерної рівності в органах державної влади та місцевого самоврядування.