VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

«Основи робототехніки в контексті STEM» у Тиврові


 
09.04.2019 року на базі управління освіти молоді та спорту Тиврівської РДА працівниками КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» було проведено майстер-клас на тему «Основи робототехніки в контексті STEM». Присутні вчителі змогли познайомитись із основними принципами впровадження до освітнього процесу загальноосвітніх шкіл STEM-технології навчання, спробували збирати простих роботів та програмувати їх.
Учасники тренінгу спробували створювати лінійні, розгалужені та циклічні програми, доповнювали роботів датчиками світа/кольору, доторку, інфрачервоними датчиками та використовували їх для створення прототипів розумного візка, а також робота-вантажника.
Під час заходу педагоги відтворили фрагменти уроків із математики, історії та географії. Учителі створили та запрограмували механічний аналог квітки венерина мухоловка.
Найбільше педагогів зацікавили можливості, які надають STEM-технології навчання для збільшення мотивації учнів до вивчення навчальних предметів, інтеграція предметів, формування міжпредметних зв’язків.
Виловлюємо щиру подяка за відмінну організацію та проведення майстер-класу начальнику управління Касянчук Людмилі Леонідівні, методисту районного методичного кабінету Жилінській Тетяні Олександрівні, учителям інформатики Петрику Олександру Анатолійовичу та Якименко Людмилі Василівні.