VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНІХ РЕФОРМ В УКРАЇНІ. KULTUR KONTAKT AUSTRIA – ВНЗ ППО Україна (Київ, Одеса, Вінниця, Житомир)

26-27 березня 2019 року відбувся перший з серії навчальних модулів для регіональних тренерів у рамках австрійсько-українського проекту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах». Австрійську тренерську групу представили експерти з Австрії: mg. Августа Зайдль, Моніка Мотт, Міхаела Збурні.

Експерти з КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» (регіональний координатор проекту – dr.Олена Герасімова та регіональні тренери: dr. Ольга Рябоконь, dr. Леся Києнко-Романюк, mg. Валентина Ковальчук, mg. Олеся Коц) разом з колегами з Києва, Одеси та Житомира активно долучилися до обговорення змісту програми розвитку компетентності управління якістю для лідерів опорних шкіл.

Серед ключових питань, що обговорювалися в ході першого модуля для регіональних тренерів: якість школи – принципи та основні аспекти; структура системи навчання, розробка цілей та роз’яснення змісту серії модулів та курсу з опорними школами; основи теорії груп та команд.

Учасники презентували регіональні здобутки на шляху створення і розвитку опорних шкіл та обговорювали шляхи набуття компетентності лідерства та менеджменту шкільними командами від опорних закладів освіти.

Попереду багато енергійної спільної праці для успішної реалізації освітніх реформ в Україні.

012345

12345654

1а

2

2а2