VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Видавництво РАНОК

logo new

ВСІМ ! ВСІМ ! ВСІМ !

Висловлюємо щиру вдячність за можливість співпрацювати з вами. Видавництво «Ранок» виступає з ініціативою проведення 5 березня 2019 року Всеукраїнського педагогічного онлайн-марафону «Навчальна діяльність старшокласників за сучасних умов: організація, мотивація, результат».

У межах онлайн-марафону відбудеться серія вебінарів із фахівцями в галузі освіти. Усі бажаючі матимуть можливість долучитися до діалогу з провідними авторами, тренерами Microsoft, експертами EdCamp, фіналістами премії Global Teacher Prize Ukraine, засновниками найбільших освітянських спільнот, освітніми блогерами та засновниками платформи Classtime.

Щоб стати учасником марафону, потрібно зареєструватися за посиланням http://bit.ly/2UjAiaK. Кожний зареєстрований учасник, присутній на онлайн-марафоні, отримає персональний сертифікат. Участь у вебінарі та сертифікат є безкоштовними. Час проведення онлайн-марафону — з 12:30 до 21:00.

Більш детальну інформацію дізнайтеся за посиланням https://inschool.bitrix24.site та у прикріпленому файлі. Постійна технічна підтримка за тел. 098 037 54 68.

Інформаційна підтримка: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..