VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

24 січня 2019 року відбулося чергове засідання книжкової лабораторії!

   24 січня 2019 року відбулося чергове засідання книжкової лабораторії в дружньому й затишному колі колег-однодумців. Цього разу доповідачами були представниці прекрасної статі: Галич Т.В. і Конфедрат Ю.Ю.

     Тетяна Володимирівна презентувала книгу Генрі Марша «Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга». Правда – то його релігія, кажуть про Генрі Марша колеги. Власне, у цій книжці спогадів і роздумів відомого британського нейрохірурга ви знайдете багато захопливих історій, у яких головне – це етика стосунків між лікарем та пацієнтом, тонка межа між гіркою правдою і крихкою надією. Бути висококласним нейрохірургом – цього не досить, щоб бути Генрі Маршем. Треба ще мати найкращі людські якості – доброту, вимогливість до себе, любов до людей і неабиякий талант оповідача.

   Друга книга, з якою нас познайомила Тетяна Володимирівна, – «Як виховати дорослого» Джулі Літкотт-Гаймс. Для того, аби допомогти дитині стати дорослим, навчити її самостійно ухвалювати рішення, справлятися зі стресом, знаходити вихід у скрутних ситуаціях, батькам потрібно насамперед змінитися самим, навчитися жити. Авторка книги «Як виховати дорослого: зламайте батьківські стереотипи та підготуйте дитину до успішного життя», простою мовою розповідає про те, як досягти цієї мети.

     Юлія Юріївна представляла книгу відомого американського публіциста, викладача Єльського університету Девіда Брукса «ДНК особистості». Автор б’є на сполох: очевидно, що сучасне суспільство в гонитві за новаціями нехтує усталеними етичними принципами, втрачає моральні стимули й ідеали. Щороку ми дізнаємося дедалі більше нових слів у галузі економіки, комп’ютерних технологій і маркетингу, натомість невпинно зубожіє наш лексикон у сфері етики й моралі.

     Наступне засідання відбудеться 07 лютого 2019 року. Сподіваємося, що чергове засідання буде не менш цікавим і до нас приєднаються й інші члени нашої лабораторії.

    IMG 0811IMG 0812IMG 0816IMG 0820