VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

СТВОРЮЄМО МАЙБУТНЄ РАЗОМ

         10 січня 2019 року було проведено районний форум лідерів учнівського самоврядування «Створимо майбутнє разом», до роботи якого активно залучилися науково-педагогічні працівники Вінницької академії неперервної освіти. В рамках форуму відбулося інтерактивне навчання педагогів-організаторів «Удосконалення професійної майстерності шляхом впровадження нових освітніх технологій». В районі робота з лідерами учнівського самоврядування носить постійний системний характер. Займається цим директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості О.Ф.Єнютіна зі своєю командою. Учасники форуму мали нагоду поспілкуватися з керівниками освіти району, педагогами, керівниками закладів освіти в системі «Відкритий мікрофон» і розпитати їх про наболіле.

         Проводилися тренінги на актуальні наразі питання «Толерантне ставлення до дітей з інвалідністю» та «Профілактика боулінгу в системі роботи закладу освіти». Як експерти та тренери були запрошені науково-педагогічні працівники Академії Л.А.Києнко-Романюк, доцент кафедри управління та адміністрування, кандидат педагогічних наук, доцент та Т.В.Галич, доцент кафедри філології та гуманітарних наук, кандидат педагогічних наук, доцент.

         Лідери учнівського самоврядування після проведення занять відзначили, що до своїх шкіл повернуться після канікул з новими ідеями на набутими навичками щодо зазначених питань та покращення психологічної атмосфери серед учнів у своїх навчальних закладах.

Форум було проведено відповідно до наказу відділу освіти Тиврівської районної державної адміністрації від 28.12.2018 № 424 «Про проведення районних масових та навчально-методичних заході Тиврівського районного будинку дитячої та юнацької творчості на ІІ семестр 2018-2019 н.р.» та з метою активізації участі дітей та молоді у прийнятті рішень на районному та місцевому рівнях, налагодження обміну думами та пропозиціями щодо актуальних питань, які хвилюють дітей, підлітків та молодь, актуалізації їх пропозицій при розробці рішень стосовно змін в освіті.

IMG 1067IMG 1068IMG 1069IMG 1070

IMG 1071