VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Актуальні питання ефективної підготовки вчителів та учнів до ЗНО з української мови та літератури

У комунальному вищому навчальному закладі "Вінницька академія неперервної освіти" 5 грудня 2018 року проведено круглий стіл з теми: «Актуальні питання ефективної підготовки вчителів та учнів до ЗНО з української мови та літератури».

5 5

Круглий стіл проведено відповідно до  Розпорядження Голови Вінницької обласної Ради від 26.11. 2018 року № 909«Про підсумки соціально-економічного розвитку області за 10 місяців 2018 року» (Пункт 3.1 «Забезпечення проведення тренінгів, круглих столів для вчителів-предметників щодо підготовки учнів до ЗНО-2019»).  

1 1

Для методистів, відповідальних за викладання української мови та літератури в закладах освіти райдержадміністрацій та міських рад області, проведено лекційні та практичні заняття, надано аналітичні матеріали. Участь в засіданні круглого столу взяли: головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Олена Панчук, методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, к. філ. н., Наталія Білоус, проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти Олег Білик, викладач кафедри філології та гуманітарних наук, к.філ. н. Тарас Ткачук, завідувач відділу української мови та літератури, мов національних меншин і зарубіжної літератури, к. пед. н. Лариса Коваленко, учитель української мови та літератури Технічного ліцею Вінницької міської ради Валентина Крамар.

3 3

2 24 4