VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ІІІ регіональний Фестиваль педагогічної майстерності «LEADFEST»

30 листопада 2018 р. відбувся щорічний ІІІ регіональний Фестиваль педагогічної майстерності «LEADFEST»(Фестиваль тих, кого варто наслідувати). Під час Фестивалю претенденти на посаду методистів-кореспондентів та діючі методисти-кореспонденти при кафедрах Комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти» презентували результати креативної діяльності, ефективні методи і методики співтворчості з учнями у формуванні їх життєвих компетентностей.

У рамках Фестивалю працювали: обласний Форум вчителів історії, права та суспільнознавчих дисциплін, виставка, присвячена 85-й річниці голодомору в Україні «Геноцид проти українців 1932-33 рр. – помста за нашу свободу», круглий стіл «Удосконалення роботи з організації і підготовки учнів та педагогів до зовнішнього незалежного оцінювання з історії 2018-2019 році», панельна дискусія з актуальних питань історичної освіти учнівської молоді за участі науковців даного напряму, провідних освітян області та студентів Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Історичною новизною та аргументованістю вирізнялися виступи Олександра Федришена, директора ЦП «Центр історії Вінниці», Антона Лягуші, кандидата історичних наук, доцента кафедри Всесвітньої історії Донецького національного університету імені Василя Стуса, Ольги Коляструк, доктора історичних наук, професора, завідувача кафедри історії та культури України Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського та ін.

На завершення заходу відбулося нагородження учасників ІІІ регіонального Фестивалю педагогічної майстерності «LEADFEST» та дипломантів Х Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті – 2018».