VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вінниччина зустрічає юних правознавців !

КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» отримала право на проведення фінального етапу XVI Всеукраїнського турніру юних правознавців, що відбуватиметься у період з 24 до 28 жовтня 2018 року.

До Вінниччини завітали 26 команд-учасниць. 157 талановитих школярів під опікою керівників та наставництвом висококваліфікованого журі змагатимуться за визнання у галузі права.

Урочисте відкриття турніру відбудеться 24 жовтня о 16:00 год. в актовій залі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної. Серед запрошених господарів свята юних правознавців привітають Буняк Володимир Володимирович, в.о. директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Чорна Олена Афанасіївна, заступник директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Дровозюк Степан Іванович, ректор КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»; Яценко Оксана Василівна, директор Департаменту освіти Вінницької міської ради; Євтушенко Раїса Василівна, головного спеціаліста Міністерства освіти і науки України; Ковальський Віктор Семенович, президент видавничої організації Юрінком Інтер, професора Академії адвокатури України.

На учасників турніру очікують цікава змагальна програма (на базі ЗШ І-ІІІ ст. № 16 ВМР), що містить питання, спрямовані на розвиток ціннісних уявлень про систему права в Україні, порядок організації державної влади, права людини та способи її захисту, європейські стандарти прав людини тощо; а також екскурсія історичною Вінницею.

Переможці турніру будуть визначені у неділю, 28 жовтня.

Запрошуємо долучатись до проведення фінального етапу XVI Всеукраїнського турніру юних правознавці!

Всеукраїнський турнір

Рисунок2

Рисунок3Рисунок5Рисунок6Рисунок8Рисунок11Рисунок14Рисунок15Рисунок16Рисунок17