VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Свято студента у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

21.09.2018 в Академії відбулась посвята в студенти першокурсників закладу.

Комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» цьогоріч поповнився 214 першокурсниками-магістрантами за трьома спеціальностями, зокрема, «Публічне управління та адміністрування» – 115 слухачів, «Психологія» – 49 слухачів та «Екологія» – 50 слухачів.

Із початком нового навчального року студентів навчального закладу привітали голова обласної Ради Анатолій Олійник, виконувач обов’язків директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк та начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий.

– Надзвичайно приємно зустрітися із вами, з тими людьми, які вирішили підвищити свій професійний рівень та відповідати статусу висококваліфікованого управлінця, – сказав у своєму вітальному слові Анатолій Олійник. –  Це надзвичайно важливе рішення, адже в умовах сучасного сьогодення без постійного розвитку, пошуку нової інформації, додаткової освіти та самоосвіти працювати важко.

Також під час виступу Анатолій Дмитрович зазначив, що публічне управління та адміністрування має відбуватися, насамперед, демократично, з урахуванням думки іншого на рівних умовах.

– Прийняття управлінських рішень мають відбуватися після дипломатичного обговорення, – сказав голова обласної Ради. – Робіть усе для того, аби кожен на своєму місці виконував обов’язки якісно та розумів персональну відповідальність. Адже тільки від нас самих залежить майбутнє нашої України, ми створюємо державу, яка зможе займати гідне місце серед найцивілізованіших та найрозвинутіших країн світу.

Також до вітальних слів доєдналися ректор Вінницької академії неперервної освіти, професор, доктор історичних наук Степан Дровозюк,  виконувач обов’язків директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимир Буняк та начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий.

В рамках свята колектив навчального закладу нагородили Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради.

Під час урочистостей слухачам-першокурсникам було вручено символічний ключ до знань та залікову книжку.

Представники кожної з трьох кафедр презентували присутнім свою спеціальність.