VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Участь у Школі педагогічної майстерності «Педагогічний стартап – 2018»

13-14 вересня 2018 року методист відділу координації методичної роботи, Конфедрат Ю.Ю., взяла участь у Школі педагогічної майстерності «Педагогічний стартап – 2018».

Стартап відбувався у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти та в Рівненській гуманітарній гімназії Рівненської міської ради. У заході взяли участь науковці та педагогічні працівники ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,  освітніх установ та закладів освіти Рівненщини, а також представники закладів післядипломної педагогічної освіти з 24 областей України та міста Києва.

У Школі були висвітлені актуальні питання щодо проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Проведений професійний діалог «Учитель року – 2019»: оновлений формат проведення Артеменко О. А., начальником відділу організації масових заходів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Бєлоглазовою Н.В., методистом вищої категорії відділу організації масових заходів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Представлені майстер-класи переможців конкурсу «Учитель року – 2018», досвід роботи із організації та проведення обласного туру конкурсу, методичне супроводження участі педагогів у конкурсі, система роботи Рівненщини з виявлення та підтримки талановитих педагогів. Також була організована екскурсія по незвичайним місцям Рівного.

Учасники «Педагогічного стартапу – 2019» обмінялися думками щодо вдосконалення організації конкурсних випробувань у регіонах, висловили думку, що конкурс «Учитель року» – це сходи до вершин творчості, до успішного майбутнього кожного педагога.

Із програмою Школи педагогічної майстерності можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/open?id=1P_sT6-NzxLGPB1SlnuQ9SmhoDWgOmG8I

              Із матеріалами заходу можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/open?id=1dXqxkLvmH-8sDgO999pNVYxyrIl2yoMN

dsc 0158

dsc 0017

dsc 0125 3

dsc 0206dsc 0177