VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Засідання книжкової лабораторії «ЗІ СТОРІНОК – У ЖИТТЯ»

12.09.2018 року відбулося чергове засідання книжкової лабораторії «Зі сторінок – у життя». Слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів української мови і літератури презентували на широкий загал дві книги.          

Книжку протоієрея Георгія Коваленка, відомого філософа та блогера, представила слухачка Ткачук Ж.В. Жанна Володимирівна зазначила, що ця книга неймовірно красива збірка ілюстрованих дитячих оповідань. Передусім вона орієнтована на молодше покоління. Книжка містить 33 історії зі Старого та Нового Заповітів від створення світу до Воскресіння Христового.На її думку, вона буде актуальною і для дорослих читачів.

Книгу молодого, але досвідченого письменника, журналіста Марка Лівіна «Рікі та дороги» презентувала Бойко Л.М. Історія, покладена в основу сюжету, це своєрідна мозаїка: автор дізнається про психологічні оцінки прожитого дня, знайомиться з хлопчиком Мишком, має знайомих із Канева зі спільними ідеями на життя… Письменник не оминув і проблемне ставлення до дітей з особливими потребами, а в діалозі з читачами розкрив головні особливості дітей, які бачать в очах “дещо інше”, дещо своє.

Іще одне засідання книжкової лабораторії розкрило перед слухачами захопливий світ сучасної україномовної літератури – цього разу вітчизняних авторів.