VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ШКОЛА ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ ОСВІТЯН для вчителів української мови та літератури

             17 травня 2018 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбулося засідання Школи інтерактивного навчання освітян для вчителів української мови та літератури з теми « Компетентнісний підхід у викладанні філологічних дисциплін».

             Сьогодення потребує від учителя бути сучасним, адже світ не стоїть на місці, тому ми повинні йти в ногу з часом. «Хто володіє інформаціє, той володіє світом», - сказав колись Уінстон Черчель. А це означає, що кожному педагогу бов’язково потрібно володіти сучасними технологіями навчання. Про використання інноваційних методів на уроках розповідали вчителі української мови та літератури   Діденко Світлана Іванівна, Немировська Наталія Вікторівна, Стебновська Наталія Іванівна. Кожний учасник отримав методичні рекомендації щодо використання інтерактивних методів та форм навчання на уроках словесності, пам’ятки з описом сучасних технологій навчання та інформацію щодо написання твору-роздуму.

             Усі учасники семінару обмінялися думками, висловили захоплення від побаченого, побажали Діденко С.І., Немировській Н.В., Стебновській Н.І.   натхнення, здоров’я, невичерпної творчої думки.

 

IMG 4328

IMG 4314

IMG 4324

IMG 4329

IMG 4322

fgd