VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» з питань попередження торгівлі людьми у Вінницькій області

111111 травня 2018 року в рамках проекту «Впровадження програми з попередження торгівлі людьми», що реалізує Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади при сприянні Міністерства освіти і науки України відбулася моніторингова зустріч для фахівців Вінницької області, які брали участь у семінарах-тренінгах щодо методики впровадження програми виховних заходів “Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція, з метою обміну досвідом щодо здійснення підготовки педагогічних працівників до просвітницької роботи з протидії торгівлі людьми та надання консультаційної підтримки.

2

На зустрічі проводилась оцінка результатів реалізації впровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» з питань попередження торгівлі людьми у Вінницькій області, обговорювалисятруднощі та успіхи, плани на майбутнє щодо підготовки педагогічних працівників до впровадження Програми.

В зустрічі взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, ВБО Український фонд «Благополуччя дітей», Міжнародної організації з міграції в Україні та координатори реалізації Програми у Вінницькій області.

3

4