VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Колеги, увага! Подія місяця!

У травні розпочинає роботу книжкова лабораторія «Зі сторінок ‒ у життя».

20 komplektiv z 36 knyzhok znay shly svoi h vlasnykiv v ramkah proektu Knyzhkovi laboratorii zmin ZI STORINOK U ZHYTTYA dlya osvityanskyh

З історії створення лабораторії:   ГС Міжнародний інститут інтегрального розвитку ‒ IIID і Просвітницька ініціатива Empatia в межах проекту «Інтегральне лідерство в освіті» придбали вісім унікальних комплектів із 40 найсучасніших книжок з особистого та професійного розвитку освітян для передачі Інститутам післядипломної освіти у Вінницькій, Донецькій, Рівненській, Київській, Миколаївській та Одеській областях. Заявку КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» було відібрано серед понад 160 закладів.

Книги, надані донорами для ознайомлення: “Школа майбутнього” і “Освіта проти таланту” Кена Робінсона, “Компанії майбутнього” Фредеріка Лалу, “12 важелів успіху”, “Сім навичок високоефективних людей” і “Сім звичок високоефетивних підлітків” Стівена Кові, “Правила розвитку мозку дитини” Джона Медіни, “Секрети мозку. 12 стратегій розвитку дитини” Деніеля Сігела, “Як любити дитину” Януша Корчака, “Фінські уроки 2.0” Пасі Салберґ, “Розумники” Аманди Ріплі, “Мислення швидке і повільне” Даніеля Канемана, “Сила волі. Шлях до влади над собою” Келлі Макгонігал, “Мистецтво навчати. Як підготувати дитину до реального життя” Тоні Вагнера і Теда Дінтерсміта, “Стань сильнішим” Брене Браун, “Виховання без травмування” Вікторії Горбунової та інші.

Завідувач лабораторії: Петрина Світлана Володимирівна.

Адреса лабораторії: КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», кабінет №23, вул. Грушевського, 13, м. Вінниця.

Мета лабораторії: залучити освітян до читання літератури з розвитку, підсилити важливість такого читання та розвинути в педагогів життєву компетенцію використовувати одержані знання на практиці.

До співпраці запрошуємо: працівників КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», вчителів, соціальних педагогів, педагогів-організаторів.

Список учасників лабораторії, які записалися в перший день:

  1. Герасімова О.В.
  2. Струкевич О.К.
  3. Кущ О.П.
  4. Ткачук Т.П.
  5. Галич Т.В.
  6. Марковська Т.В.
  7. Києнко-Романюк Л.А.
  8. Коваленко Л.В.
  9. Рябоконь О.В.

     А ви ще не записалися?! Поспішайте приєднатися! Уявіть, яке задоволення від обговорення прочитаної книги можна одержати в такій компанії!

     Зустріч учасників книжкової лабораторії відбуватиметься двічі на місяць. На кожному засіданні вам будуть презентувати 2 книги із зазначеного списку для колективного обговорення. Презентації готуватимуть учасники лабораторії почергово.