VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Другий Обласний Форум українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!»

23 листопада 2017 року відбувся Другий Обласний Форум українських патріотичних справ учнівської молоді «Ми – Українці!». Організатори Форуму, педагогічний колектив Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій та КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» запропонували делегаціям працювати у кількох секціях, тематика яких різносторонньо описує діяльність учнівських колективів у закладах освіти Вінниччини з національно-патріотичного виховання.

Секції Форуму «Ми – Українці!»:

- «Учнівське самоврядування для формування громадської свідомості, відповідальності та активності учнівської молоді»;

- «Волонтерські об’єднання та громадські організації: напрями діяльності та форми співпраці з учнівськими колективами»;

- «Музей – органічний елемент виховної системи навчального закладу освіти»;

- «Механізм впровадження національно-патріотичного виховання у закладі освіти»;

- «Психологічний тренінг для керівників делегацій з формування та розвитку в учнівської молоді ціннісного та відповідального ставлення до громадянських обов’язків, толерантності одне до одного та представників інших національностей» (для керівників делегацій).

Кількість делегацій цьогоріч дещо перевищила минулорічну ‑ 33 колективи з районів (міст, ОТГ) Вінницької області (у 2016 році – 27). Голови учнівського самоврядування, активні волонтери, екскурсоводи, талановиті юні патріоти відверто розповіли про свою роботу у закладах освіти малої батьківщини, співпрацю з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, іншими соціальними інститутами на благо нашої Української держави.

Форум «Ми – Українці!» уже став традиційним. Ми запрошуємо учнівські колективи Вінниччини до обміну досвідом наступного року!