VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Співпраця КВНЗ "Вінницька академія неперервної освіти" з ізраїльським тренінговим центром продовжується

21 серпня в Агрономічненському навчальному закладі пройшла ІІ сесія навчання освітян за програмою «Проектне навчання в початковій школі. Досвід Ізраїлю». Як уже раніше зазначалося, тренінговий навчальний курс проводять міжнародні експерти з питань освіти Ахарон Офрі Міжнародного Центру MASHAV Агентства міжнародного співробітництва з питань розвитку при Міністерстві закордонних справ Держави Ізраїль.

Цього разу Аріель Кегла, міжнародний експерт Тренігового Центру MASHAV, познайомив присутніх із директоркою школи міста Холон Руффі Карен. Школа працює за освітньою системою «навчання на основі проекту» (PBL: project-based learning). Її вихованці отримують знання та навички, набувають компетенцій, працюючи протягом тривалого періоду часу над вивченням, дослідженням та продуктивним опрацюванням цікавого питання, проблеми чи виклику. Учні легко та невимушено набувають уміння працювати в колективі, розділяючи спільну відповідальність, навички аналітичного погляду на інформацію, здатність до адекватної самооцінки.

Пані Руффі поділилась з українськими освітянами досвідом щодо практичних аспектів організації проектного навчання, умов та чинників його ефективності.