VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ІІ регіональна виставка-презентація "Панорама освітніх інновацій"

Справжнім святом талантів і вчительської самовідданості стала Панорама освітніх інновацій - ІІ регіональна виставка-презентація нових освітніх тенденцій, проектів та програм, презентацій підсумків та стану дослідно-експериментальної роботи та інноваційної діяльності навчальних закладів, яка відбулася 19 травня 2017 року у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».
Свято талановитих педагогів відкрив Валерій Бачинський, заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, який з вітальним словом звернувся до освітян області. На Панорамі були присутні: Олена Дорош – начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Степан Дровозюк – ректор КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Галина Іваниця – проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», а також завідувачі кафедрами, відділами та лабораторіями КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», які сприяли підвищенню фахового рівня учителів-конкурсантів; переможці та лауреати Всеукраїнських та обласних конкурсів; дипломанти Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2017»; тренери спільного проекту Міністерства освіти і науки України, Британської Ради в Україні та громадської ініціативи Go Global «Вчителі англійської мови – агенти змін» та у часники польсько-українського проекту «Школа молодих спікерів – дебатні клуби Вінниччини»; директори загальноосвітніх закладів міста Вінниці, на базі яких проходив ІІІ (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» у номінації «Біологія»; учасники Всеукраїнської семінар-наради з організації діяльності інноваційної діяльності з фізичного виховання в дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах області.
Дипломи Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації отримали переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2107»; обласного туру Всеукраїнського конкурсу педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у 2016-2017 н.р.». Переможці та лауреати поділилися своїми враженнями, досвідом, ідеями та висловили щиру вдячність працівникам кафедр і методистам КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» за високий рівень науково-методичної допомоги.
Вдруге на Панорамі освітніх інновацій було визначено лідерів серед навчальних закладів області, які отримали почесну нагороду «Лідер інноваційної діяльності». Ними стали КЗ «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія №6 Вінницької міської ради» та ДНЗ №1 «Дзвіночок» м.Жмеринка. Серед творчих освітян області почесну нагороду «Окрилені творчістю» за особистий внесок у розвиток освіти Вінниччини отримали Олег Слушний, заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради» та Ольга Кулініч, вчитель біології, екології та природознавства НВК:ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія №1 м.Хмільник, керівник АТМ КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».
Приємно вразила глядачів родина Віталія Костельного, переможця обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Музичне мистецтво», даруючи усім надзвичайно ліричні музичні твори, які проникли в душу кожного присутнього .
Усі учасники Панорами різні за віком, уподобаннями, викладають різні предмети, працюють у різних навчальних закладах області, мають різний стаж роботи, але їх об’єднує єдина риса – творчий підхід до справи, безмежна відданість обраній професії, високий професіоналізм.
Переможців та лауреатів Всеукраїнських та обласних конкурсів відзначили грамотами та грошовою винагородою.

Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/0B2GHyswvzo-KejVJMklRMVlrVjA