VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Круглий стіл «Проблеми та перспективи викладання органічної хімії у школі»

10 квітня 2017 року на базі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся круглий стіл за темою «Проблеми та перспективи викладання органічної хімії у школі».У круглому столі взяли участь слухачі курсів вчителів  хімії і Березан О.В., учитель хімії Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради, вчитель-методист, кандидат педагогічних наук, заслужений учитель України, автор підручників: «Хімія.7», «Хімія.8», «Хімія.9» та навчально-методичної літератури для вчителя.

Ольга Веніамінівна акцентувала  увагу вчителів на питання формування предметних компетентностей учнів під час вивчення органічної хімії у 9 класі. Конспективно були висвітлені найважливіші теоретичні питання органічної хімії, представлена методика розв’язування задач. Березан О.В. поділилась з колегами своїми методичними знахідками та  ознайомила слухачів з  навчально-методичним комплектом з хімії.

   Круглий стіл пройшов плідно, цікаво. Вчителі були активними учасниками  засідання та висловили сподівання на подальшу співпрацю з Березан О.В.