VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Школа послідовників перспективного педагогічного досвіду для творчо працюючих вчителів хімії

25 січня 2017 року на базі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбулося засідання Школи послідовників перспективного педагогічного досвіду для творчо працюючих  вчителів хімії, на якому було презентовано досвід роботи вчителя хімії СЗШ І – ІІІ ст. с. Обухів Мурованокуриловецького району Медвідь Л.А. з питань «Розвиток дослідницьких умінь та навичок учнів як засіб формування активної, компетентної та творчої особистості» .

Девізом роботи школи були обрані слова В.О. Сухомлинського «Якщо хочете, щоб педагогічна робота приносила вчителю радість, щоб повсякденне проведення уроків не перетворювалося на нудну, одноманітну повинність, ведіть кожного вчителя на щасливу стежинку дослідження. Дитина від своєї природи – допитливий дослідник, відкривач світу. Слід дитину спонукати до самостійної пізнавальної діяльності, формуючи з малих літ допитливість, прагнення до навчання, яке має радісною працею».

Степанова Л.В., завідувач лабораторії хімії, презентувала учасникам Школи досвід вчителя хімії Медвідь Л.А.

Людмилою Анатоліївною було проведено майстер – клас щодо використання дослідницької технології на уроках хімії та презентація власної методичної розробки «Щоденник юного хіміка – дослідника».

Школа послідовників ППД  пройшла плідно, цікаво. Всі учасники отримали сертифікат. Вчителі хімії висловили подяку організаторам і   побажання щодо продовження такого творчого спілкування.