VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Зустріч працівників КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради», відділу освіти, заступниками директорів ЗЗСО Калинівської міської територіальної громади з Оленою Лесіною та Наталею Гальчевською

07 березня 2023 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради» у рамках супервізійної професійної підтримки відбулась зустріч працівників центру, відділу освіти, заступниками директорів ЗЗСО Калинівської міської територіальної громади з Оленою Лесіною та Наталею Гальчевською, супервізорами, співробітниками КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

На освітні запити представників лідерської спільноти педагогів ліцеїв, гімназій та опорних закладів загальної середньої освіти у межах зустрічі проведена супервізія за темою «Реалізація засад та підходів НУШ». Супервізійна програма передбачала активне опанування практичної моделі компетентнісного навчання, зорієнтованої на пріоритет якості освіти.

Учасники зібрання активно опрацьовували поняття якості освіти та якості освітньої діяльності, особистісно зорієнтованого навчання, ключових та академічних компетентностей, діяльнісного підходу, інтеграції, оцінювання тощо; рефлексували та дискутували щодо власного професійного досвіду, обмінювались думками та емоціями, переглядали та обговорювали відео навчальної взаємодії тематичного дня у початковій школі. За результатами роботи від учасників отримано позитивний зворотний зв'язокта ствердні відгуки щодо використання набутого досвіду.

Спільно тримаємо освітянський стрій, адже співпраця та партнерська взаємодія – основа для розбудови відповідальної професійної спільноти педагогів, тих, хто «серце віддає дітям».

330235805 149912054608096 3993778974892861084 n

080320232

080320233