VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Шевченко Ілона Андріївна, к.пед.н., доцент кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО «ВАБО» взяла участь у on-line тренінгу, конференції та вебінарі

02.02.23 проведена конференція з актуальних питань з теми «Інноваційні педагогічні технології як інструмент формування ключових компетентностей учнів в НУШ». На конференції обговорювались питання впровадження інноваційних педагогічних технологій на сучасних уроках.

741742

20.02.23 к.пед.н., доцент кафедри екології, природничих та математичних наук Шевченко І.А. провела вебінар у синхронному режимі для слухачів тематичних курсів «Еколого-збалансований розвиток Вінницької області в контексті НУШ» з теми «Hardskills» та «Softskills» – вимоги сучасної освіти. Формування мяких навичок у здобувачів освіти, де розглядались основні найважливіші навички ХХІ ст.

743744

18.02.23 Шевченко І.А. к.пед.н , взяла участь у on-line тренінгу підвищення кваліфікації педагогічних працівників на тему «Траєкторія особистісного та професійного розвитку сучасного вчителя». Метою тренінгу було ознайомлення з особливостями створення індивідуальної траєкторії особистісного і професійного розвитку відповідно до «Професійного стандарту» 5год.(0,1 кредит ЄКТС)

745746