VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

В НУВГП відкрито постійно діючу спеціалізовану вчену раду за спеціальністю 03.00.16 - "Екологія"

     20 лютого 2023 року рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України в Національному університеті водного господарства та природокористування створено постійно діючу спеціалізовану вчену раду Д. 47.104.05. з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора наук за спеціальністю 03.00.16 – “Екологія”.

Щиро вітаємо професора Олександра Мудрака, завідувача кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, який став членом спеціалізованої вченої ради Д. 47.104.05 при Національному університеті водного господарства та природокористування (Наказ МОНУ №185 від 20.02.2023).

Спеціалізована вчена рада, може комплексно розглядати дисертаційні роботи на здобуття ступеня доктора і кандидата наук за заявленою спеціальністю. До персонального складу включені представники різних наукових шкіл, відомі вчені України, в галузі екології, збалансованого розвитку агросфери, відновлення порушених екологічних систем, діагностики антропогенної трансформації лісових, водних, аграрних екосистем на різних рівнях їх біологічної та структурної організації, екологічного моніторингу та біотестування екосистем різного рівня, збереження біотичного і ландшафтного різноманіття. Вона є науковим центром, в якому відбувається обговорення багатьох наукових проблем і апробація наукових здобутків різних наукових шкіл.

Запрошуємо науковців до співпраці!!!

23022023