VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено конкурсні випробування ІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура»

13 лютого 2023 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у дистанційній формі відбувся ІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

12 учасників, визначених на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань І етапу, змагалися у випробуваннях «Методичний практикум» та «Майстер-клас». Виконання методичних завдань продемонструвало предметно-методичну компетентність конкурсантів, уміння доцільно використовувати сучасні методи та засоби організації навчально-тренувальної та оздоровчої діяльності. У випробуванні «Майстер-клас» учасникам конкурсу було надано можливість представити технології, прийоми і форми роботи, які мали засвідчити ефективність та результативність реалізації власної педагогічної ідеї.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань ІІ етапу, визначено 3 учасники ІІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

Фізкультура ІІ 4

Фізкультура ІІ 3

Фізкультура ІІ 2

Фізкультура ІІ 5

Фізкультута ІІ 1