VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено конкурсні випробування І етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура»

06 лютого 2023 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у дистанційній формі відбувся І етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».Тривали конкурсні випробування «Тестування» та «Практична робота». Комп’ютерне тестування передбачало питання на знання предмета і методики його викладання, принципів освітнього процесу відповідно до Державного стандарту базової середньої освіти та Концепції Нової української школи. У випробуванні «Практична робота» учасникам конкурсу було надано можливість продемонструвати вміння виконувати практичні завдання у межах навчального предмета.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань І етапу, буде запрошено 12 конкурсантів для участі в ІІ етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура».

Фізична культура03

Фізична культура01

Фізична культура02