VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

2 лютого 2023 року професор Тарасенко Г.С. взяла участь в Інтернет-конференції «Сучасні тенденції у викладанні предметів природничого циклу»

2 лютого 2023 року професор Тарасенко Г.С. взяла участь в Інтернет-конференції «Сучасні тенденції у викладанні предметів природничого циклу», організованій освітнім проєктом «На Урок».

Конференція відбулась у контексті Програми підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників: 8 годин (0,27 кредиту ЄКТС).

Метою інтернет-конференції «На Урок» стало створення для вчителів, які викладають предмети природничого циклу, умов для вдосконалення власної професійної майстерності та розгляд можливостей для роботи в сучасних умовах.

Напрями роботи конференції: «Предметно орієнтоване навчання: уроки, курси, програми», «Наскрізні навички у професійній діяльності вчителя», «Інструменти та прийоми сучасного вчителювання». В ході конференції були обговорені доповіді: «Експеримент як пошук відповіді: діяльнісний і компетентнісний підходи в інтегрованих курсах природничої галузі (5-6 класи НУШ»;   «Розвиток ключових компетентностей НУШ у 5 класі на уроках курсів «Пізнаємо природу»/«Природничі науки»/«Довкілля»; «Навчання через дослідження на уроках курсу «Природничі науки».

За результатами участі в конференції проф.Тарасенко Г.С. отримала Свідоцтво № К105-476845 про дистанційне підвищення кваліфікаціїз напряму сучасних тенденцій у викладанні предметів природничого циклу.

4585