VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Тривають конкурсні випробування ІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта»

25 та 26 січня 2023 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у дистанційній формі триває ІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

20 учасників, визначених на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань І етапу, проходитимуть конкурсні випробування «Методичний практикум» та «Майстер-клас». Виконання методичних завдань дасть змогу конкурсантам продемонструвати предметно-методичну компетентність, вміння використовувати сучасні підходи та обирати оптимальні прийоми, методи та засоби для організації освітнього процесу. У випробуванні «Майстер-клас» учасники конкурсу мають адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів, продемонструвавши майстерність та ефективність використання обраних методів та прийомів роботи.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань ІІ етапу, буде визначено 3 учасники ІІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

Початкова2

Початкова2

Початкова4

Початкова6