VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Співробітництво КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" з видавничим домом "Гельветика"

У минулому році Видавничий дім «Гельветика» розпочав співпрацю з Комунальним закладом вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти». Академія була створена в 1944 р. З того часу навчальний заклад став органічним складником системи післядипломної освіти в Україні. Він постійно розвивається, шукає ефективні форми й методи науково-методичної роботи.

КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" має ліцензію та акредитований із підготовки фахівців із вищою освітою: бакалаврів, магістрів та докторів філософії. В академії функціонують 5 кафедр, 18 відділів та 7 лабораторій. Основним напрямом діяльності закладу освіти є підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Щорічно проводяться курси для понад 21 тисячу освітян за очною, очно-дистанційною та самостійною формами навчання. Академія також виконує відповідальне державне завдання – моніторинг освіти області. Заклад освіти є одним із головних виконавців обласної цільової програми роботи з обдарованою учнівською молоддю.

З метою оприлюднення результатів наукових досліджень у галузях педагогіки, психології, екології та публічного управління було започатковано наукові видання «Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Педагогіка. Психологія”» та «Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Екологія. Публічне управління та адміністрування”».

У виданні «Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Педагогіка. Психологія”» висвітлюються результати досліджень із широкого кола проблем з освітніх наук за предметними спеціальностями, розкриваються актуальні питання методології педагогічної науки, історії педагогіки, теорії і практики навчання, теорії та практики виховання, теорії і методики професійної освіти, соціальної педагогіки, сучасних педагогічних технологій та інших галузей педагогічної науки. У журналі розглядаються питання історії психології, загальної психології, педагогічної психології, психології індивідуальних відмінностей, психології особистості, психології праці, соціальної та організаційної психології, юридичної психології, корекційної психології. Також обговорюються актуальні тенденції і перспективи розвитку психології та педагогіки як наукових дисциплін в Україні та в зарубіжних країнах. До складу редколегії наукового журналу входять провідні українські та іноземні фахівці (зокрема, з Литви). Головним редактором видання є Матохнюк Людмила Олександрівна, доктор психологічних наук, професор, завідувач кафедри психології КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

На сторінках журналу «Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Екологія. Публічне управління та адміністрування”» публікуються дослідження з питань публічного управління у сфері охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки довкілля, екології та економіки природокористування, екології і виробництва, системи освіти для сталого розвитку, а також результати наукових досліджень у різних галузях публічного управління. Головним редактором видання є Білик Олег Олександрович, кандидат технічних наук, доцент, проректор із науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

Унаслідок плідної співпраці Видавничого дому «Гельветика» та Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» журнали отримали статус фахових видань України категорії «Б» (відповідно до Наказу МОН України від 23.12.2022 № 1166 (додаток № 3)).

«Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Педагогіка. Психологія”» включено до Переліку зі спеціальностей:

011 «Освітні, педагогічні науки»;

012 «Дошкільна освіта»;

013 «Початкова освіта»;

014 «Середня освіта (за предметними спеціальностями)»;

015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)»;

016 «Спеціальна освіта»;

053 «Психологія».

«Науковий вісник Вінницької академії безперервної освіти. Серія “Екологія. Публічне управління та адміністрування”» представляє спеціальності:

101 «Екологія»;

281 «Публічне управління та адміністрування».

Радіємо можливості співпрацювати з Комунальним закладом вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» та вітаємо з офіційним визнанням високого рівня наукових видань академії!

323885201 671612038034280 2043802123897784440 n