VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

22 грудня 2022 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь, як голова, у засіданні екзаменаційної комісії Хмельницького національного університету при захисті кваліфікаційних робіт

22 грудня 2022 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь, як голова, у засіданні екзаменаційної комісії Хмельницького національного університету при захисті кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Екологія” за спеціальністю 101 “Екологія”!

Здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, володіння матеріалом і арсеналом сучасних методів наукових екологічних досліджень. Кожна доповідь магістранта-еколога супроводжувалась жвавим обговоренням представленої в ній проблематики, запитаннями і актуальними коментарями.

Голова екзаменаційної комісії О. Мудрак привітав здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з успішним захистом кваліфікаційних робіт і побажав подальших творчих наукових і практичних досягнень в мирній і європейській Україні!!!

1мудракеколг2712

2мудракеколг2712

3мудракеколг2712

4мудракеколг2712