VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

12 грудня 2022 року викладачі кафедри екології, природничих та математичних наук, а також студенти ступеня вищої освіти “магістр” і “бакалавр” за спеціальністю 101 “Екологія” взяли участь у засіданні Всеукраїнської екологічної ліги

12 грудня 2022 року викладачі кафедри екології, природничих та математичних наук, а також студенти ступеня вищої освіти магістр” і “бакалавр” за спеціальністю 101 “Екологія взяли участь у засіданні Всеукраїнської екологічної ліги, яка відзначає 25 річницю створення організації!

Саме зараз наша країна переживає важкий і навіть трагічний період своєї історії. Військова російська агресія спричиняє загибель людей, руйнування міст і селищ. Через обстріли промислових підприємств, об’єктів військової та критичної інфраструктури у довкілля потрапляють отруйні хімічні речовини. Від початку російської військової агресії експерти та активісти ВЕЛ фіксують злочини російських окупантів проти довкілля, всі обласні організації разом з волонтерами допомагають переселенцям, збирають кошти та обладнання для військових. Ми пишаємося членами нашої організації, які стали до лав ЗСУ і захищають Україну!

Команда ВЕЛ об’єднує відомих науковців, фахівців, депутатів різних рівнів, представників місцевих громад, освітян, журналістів. Громадська ініціатива, згуртованість, чітка громадська позиція, взаємопідтримка – це вирізняє нас серед інших, це дає можливість ВЕЛ розвиватись упродовж багатьох років.Ми – найбільша природоохоронна громадська організація в Україні, осередки ліги представлено в усіх областях України, загальна кількість членів організації становить понад 17,5 тис. осіб.

З перших років нашої громадської роботи ми працювали на випередження, створювали нові процедури й інструменти участі громадськості у формуванні та реалізації національної та регіональної екологічної політики, вносили пропозиції до природоохоронного законодавства з питань збереження живої природи, екологічної безпеки, поводження з відходами, екологічного моніторингу та оцінки впливу на довкілля.

ВЕЛ відкрила про збір коштів на придбання обладнання та термоодягу для Збройних Сил України. Відправити донат можна за посиланням (ВЕЛ для ЗСУ): https://send.monobank.ua/jar/6UHzxPvTso

Попри всі складності, Всеукраїнська екологічна ліга продовжує природоохоронну роботу. Щодня упродовж 25 років разом з ініціативними та небайдужими громадянами ми докладаємо багато сил та часу для збереження довкілля.

Всеукраїнська екологічна ліга дякує усім, хто упродовж багатьох років підтримував нашу організацію, сприяв її розвитку та робив внесок у справу захисту довкілля.

Ми переконані, що спільні зусилля, спрямовані на захист довкілля, дадуть можливість досягти поваги до прав Природи і людини, запровадити європейські екологічні стандарти, принципи збалансованого розвитку в системи управління державою та відновити наше довкілля після Перемоги України.

Діймо разом на захисті довкілля!

1еколог

2еколог

3еколог