VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

XVI Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

9 листопада 2016 року в КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбулося урочисте відкриття XVI  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». Конкурс присвячується 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки.

З вітальним словом до учасників відкриття заходу звернулися проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти КВНЗ «ВАНО» Білик О.О., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Крива Г.О., завідувач кафедри філології та гуманітарних наук КВНЗ «ВАНО» Струкевич О.К., методист відділу суспільно-гуманітарної освіти  КВНЗ «ВАНО» Савчук Н.І., які запросили учнівську молодь до участі в конкурсі.

Перлиною святкового відкриття конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!»  стала його переможниця минулого року в номінаціях «Українська мова і література» та «Історія» - учениця  Вінницької школи-гімназії №6 Мостинець Валерія (керівник роботи - учитель Певень Т. В.). Конкурсантка поділилася власним баченням значення національної  єдності у подальшій долі  українців.

dsc06527

dsc06529