VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

З 17 по 20 жовтня 2022 року відбулися тематичні курси «Технології розвитку професійної (конфліктологічної, комунікативної, лідерської, правової) культури в освітньому середовищі»

З 17 по 20 жовтня 2022 року відбулися тематичні курси «Технології розвитку професійної (конфліктологічної, комунікативної, лідерської, правової) культури в освітньому середовищі» з підвищення кваліфікації педагогічних працівників, керівник Тетяна Браніцька.

Перед освітянами області виступили спікери:

Браніцька Т.Р., док. пед. наук, професор, завідувач кафедри психолого-педагогічної освіти та соціальних наук, практикуючий психолог, медіатор.

Матохнюк Л.О., док. психол. наук, професор, завідувач кафедри психології, практикуючий психолог.

Каменщук Т.Д., канд. пед. наук, старший науковий співробітник Українського наукового-методичного центру практичної психології і соціальної роботи;

Кущ О.П., канд. філол. наук, доцент;

Федорець В.М., канд. мед. наук., доцент;

Жаровська О.П., канд. пед. наук, ст. викл.

Логутіна Н. В., канд. пед. наук.

Слухачі курсів активно приймали участь в обговоренні питань щодо технологій розвитку професійної культури, які наразі актуальні, ділилися різними ситуаціями з життя класу. Разом з модератором конференції, професором Тетяною Браніцькою розставляли акценти в сучасних умовах шкільного життя, а саме, як практично використовуючи інноваційні технології, формувати безпечне освітнє середовище.

Від слухачів курсів було отримано багато приємних та позитивних відгуків: «Дякую за професійно підібрані теми, обов’язково порекомендую своїм колегам; «Колеги, дякую всім. Курси вибирала минулого року, але щаслива, що саме таких людей почула, для себе багато взяла»; Щиро дякуємо за цікаві теми курсів, багато почерпнула для себе та переоцінила багато». «Курси пройшли надзвичайно цікаво та інформативно».

245246247248249