VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

«Крокуй до укриття» — пісня-практикум для дітей від Світлани Ройз та ТНМК

Сімейна і дитяча психологиня Світлана Ройз та гурт ТНМК випустили пісню-практикум для дітей, яка допоможе пам’ятати про необхідність прямувати в укриття, а також впоратись із тривогою та панікою від сирен.

Світлана Ройз розповідає: «Ми з друзями випускаємо в ефір новий проект: пісня-практикум, щоб допомоги дітям впоратись із тривогою та панікою від сирен. Зараз багато дітей повертається із міст, де тривог взагалі не було. Діти йдуть до садків і шкіл. І на дорослих, що з ними поруч, величезна відповідальність, не тільки, пов’язана з безпекою, а ще і з можливими емоційними станами дітей — тривогою, панічними атаками, ступором.

Для того, щоб вивести людину із шокового стану чи допомогти в тривозі — потрібно скерувати активність, допомогти в контролі за диханням, дати можливість розтягнути спазмовані м’язи, випити води, відчути контакт із тілом, повернути контакт з реальністю – ця коротка пісня – ритмом, кожною пропонованою дією (це все практики, які використовують травматерапевти) – саме для цього і створена.

Ви зможете помітити, що в пісні практично не має прислівників, тільки дієслова, щоб не перезбуджувати лімбічну систему, а саме скеровувати активність. І йти до укриття чи безпечного місця».

Психологиня каже також про те, що у пісні є важливе — новий сенс сигналам сирени: «Коли сирену чуєш – то ЗСУ працює!»:

«Пісню можна співати, можна робити не всі, будь-які рухи. І в кінці — вигукувати: Слава Україні – Героям Слава!».

Дивитися на Youtube 

downloadолпнонп31082022

Ідея та текст – Світлана Ройз

Музика – Олег Фагот Михайлюта

Виконання – Олександр Фоззі Сидоренко

Анімація – Олександр Корешков

Дитячий хор – вокально – хореографічний ансамбль «Зернятко»

І – уклін ЗСУ.

Джерело