VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

26 травня 2022 року Всеукраїнський семінар-практикум з проблеми «Дитина з особливими освітніми потребами на уроці фізичної культури»

26 травня 2022 року в онлайн режимі вчителі фізичної культури, представники органів управління освітою Вінницької області взяли участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі з проблеми «Дитина з особливими освітніми потребами на уроці фізичної культури».

Семінар був організований Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України, Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, за підтримки UNICEF Ukraine.

В роботі семінару брали участь заступник голови Комітету фізичної культури і спорту МОН України Андрій Боляк, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії та методики фізичної культури та спортивних дисциплін, завідувач кафедри дефектології та фізичної реабілітації Південноукраїнського національного університету ім. К. Ушинського Ольга Форостян. Досвідом своєї роботи з дітьми з особливими освітніми потребами поділились вчителька фізичної культури Л. Копилова.

Адміністрація КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь у наступному семінарі27 травня 2022 року о 14.00 в режимі онлайн відбудеться освітній марафон практик для вчителів фізичної культури «Фітнес технології для розвитку фізичних якостей на уроці фізичної культури».

Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/MR5gG6RraYhwGw7J9

111112113114115116117