VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

25 травня 2022 року Всеукраїнський нетворкінг на тему «Нові варіативні модулі та модельна програма з фізичної культури НУШ»

25 травня 2022 року вчителі фізичної культури, представники органів управління освітою Вінницької області взяли участь у Всеукраїнському  нетворкінгу на тему «Нові варіативні модулі та модельна програма з фізичної культури НУШ». Учасники обговорили підготовку вчителів до переходу до нового Державного стандарту базової середньої освіти, модельну програму та особливості викладання предмету фізична культура із врахуванням вибору декількох варіативних модулів на уроці.

Семінар-практикум був організований Комітетом з фізичного виховання та спорту МОН України, Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, ГО «Рух Олександра Педана «Junior» за підтримки UNICEF Ukraine.

Адміністрація КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь у наступних семінарах-практикумах, а саме:

26 травня 2022 року о 14:00 в режимі онлайн відбудеться Всеукраїнський семінар-практикум «Дитина з особливими освітніми потребами на уроці фізичної культури». Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/ddFSyfVVa3avNskG9

27 травня 2022 року о 14.00 в режимі онлайн відбудеться освітній марафон практик для вчителів фізичної культури «Фітнес технології для розвитку фізичних якостей на уроці фізичної культури».

Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/MR5gG6RraYhwGw7J9

11131415161718

12 2