VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Цифрова майстерня «Організація освітнього процесу з використанням цифрових інструментів для фахівців освітньої галузі «Фізична культура» 19 травня 2022 року

19 травня 2022 року вчителі фізичної культури, представники органів управління освітою Вінницької області в онлайн режимі взяли участь у роботі цифрової майстерні «Організація освітнього процесу з використанням цифрових інструментів для фахівців освітньої галузі «Фізична культура». Організаторами семінару-практикуму були Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів», ТОВ «Академія цифрового розвитку».

До участі в заході запрошувались представників органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти та закладів професійної (професійно-технічної освіти».

Семінар-практикум пройшов за участі сертифікованих тренерів Google, експертів компанії Інтерспортсервіс, ГО «ЮкрейнЕктів», ТОВ «Академія цифрового розвитку», «Центр освітнього консультування», науковців освітньої галузі «Фізична культура».

КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує представників органів управління освітою територіальних громад, вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь у Всеукраїнському семінарі-практикуму «Дитина з особливими освітніми потребами на уроці фізичної культури», який буде проведено 26 травня 2022 року в режимі онлайн. Організаторами семінару-практикуму є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів».

01 2

020304