VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Нетворкінг для вчителів фізичної культури з теми: «Техніки підтримки дітей в освітньому просторі»

18 травня 2022 року вчителі фізичної культури, представники органів управління освітою Вінницької області взяли участь у нетворкінгу для вчителів фізичної культури з теми: «Техніки підтримки дітей в освітньому просторі». Організаторами семінару (який було організовано в онлайн режимі) були Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України. Семінар проведено в рамках проекту «Перемагаємо разом» ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор» з метою сприяння закладам освіти у проведенні дистанційних уроків з фізичної культури, підтримки дітей в освітньому просторі та забезпечення підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури.

КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь

19 травня 2022 року у цифровій майстерні «Організація освітнього процесу з використанням цифрових інструментів» для фахівців освітньої галузі «Фізична культура», яка буде проведена в режимі онлайн. Організаторами семінару-практикуму є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів», ТОВ «Академія цифрового розвитку».

Семінар-практикум пройде за участі сертифікованих тренерів Google, експертів компанії Інтерспортсервіс, ГО «ЮкрейнЕктів», ТОВ «Академія цифрового розвитку», «Центр освітнього консультування», науковців освітньої галузі «Фізична культура».

Участь у семінарі безкоштовна. Початок заходу о 14:00. Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/iYExqnzxxBBLkSbcA

Учасники семінару-практикуму зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 3 години / 0,1 ЄКТС.

333132

34