VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Відбувся ІІ етап XV Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів

Працівники відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» висловлюють подяку усім учасникам конкурсу Вінниччини та вітають переможницю ІІ етапу XV Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 11 класів, яка посіла ІІІ місце:

Діденко Катерину Миколаївну, ученицю 11 класу Широкогребельського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів «Школа-дитячий садок» Самгородоцької сільської ради,  під науковим керівництвом Медвідь Ольги Андріївни.

Наказ про визначення переможців ІІ етапу XV Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів можна переглянути на сторінці Науково-дослідного інституту українознавства за покликанням.

Всі переможці Конкурсу та їхні наукові керівники отримають грамоти та подяки, які будуть надіслані на адреси закладів освіти до 25 травня 2022 р.

Голова журі Конкурсу, директор Науково-дослідного інституту українознавства Сергій Наливайко привітав переможців конкурсу:

«Шановні учасники XV Міжнародного конкурсу з українознавства!

Щиро вдячний кожному з Вас за цікаві, вдумливі, а подекуди й несподівані наукові українознавчі розвідки!

Кажучи щиро, після тривалих карантинних обмежень цьогоріч мріялося нарешті організувати справжні захисти Ваших наукових проєктів, поспілкуватися наживо, обговорити важливі українознавчі наукові проблеми з Вами, наші юні колеги-науковці, а також намітити шляхи подальшої співпраці із Вами, наші шановні наукові керівники.

На жаль, злочинна агресія Росії проти України, як і всі події останніх місяців, що навіки закарбувалися в пам’яті українського народу у нероздільному поєднанні трагедії й подвигу, запровадження воєнного стану, вимушені переселення мільйонів українців внесли вагомі корективи у плани кожного з нас. Тож і цього року ми змушені були визначати переможців конкурсу в заочному режимі. Це непроста справа, тож і відповідальність висока. Весь цей час наукові співробітники Інституту українознавства працювали з Вашими роботами, прагнучи відзначити найкращі з них. Хотілося б вірити, що нам вдалося зробити це максимально об’єктивно. Аби підтримати талановиту молодь й мінімізувати можливі помилки, ми прийняли рішення відзначити цьогоріч якомога більшу кількість учасників конкурсу. Не обійшлося, втім, і без дискваліфікації незначної частини робіт або через невідповідність вимогам конкурсу, або ж через академічну недоброчесність.

Отже, за підсумками роботи комісій із перевірки науково-дослідних робіт, журі ХV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти визначилося із переможцями. Їхні імена Ви зможете знайти у відповідному документі (Наказі про результати конкурсу).

Ми докладемо максимум зусиль, аби до 25 травня 2022 р. всі переможці конкурсу та їхні наукові керівники отримали грамоти та подяки, які будуть надіслані на електронні адреси закладів освіти.

Вірю, що після впевненої Перемоги над ворогом в Україні постане нова історична реальність, де питання гуманітарного розвитку і державної національної політики посядуть нарешті належне місце. Тож і Ваша зацікавленість українознавством, впевнений, послужить Вам добру службу, стане вагомим інтелектуальним внеском у розбудову України майбутнього, у справді наукове пізнання і творення українського світу!

Користуючись нагодою, колектив Науково-дослідного інституту українознавства та журі конкурсу щиро бажають Вам якнайшвидшої перемоги і мирного неба над усією Україною! А цьогорічним випускникам – обов’язкової реалізації Ваших освітніх планів і задумів!

До зустрічі наступного року!

Слава Україні!»

72d0cf2868d1205f0aaefb2b229e87e7 M