VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків»

30 років – 30 уроків : Інформаційно-методичні матеріали для проведення Дня знань та Першого уроку в 2021/2022 навчальному році / авт.- уклад. : Федорова Ю. В., Качуровська О. М., Колісніченко С. В., Коломоєць С. Д., Пляка С. М., Сіланть‘єва Є. Е.; за заг. ред. Федорової Ю. В. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2021. – 116 с.

Розроблені інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення Дня знань і Першого уроку у 2021/2022 н.р. та сприятимуть формуванню патріотичних почуттів учнів. Запропоновані розробки доповнені елементами візуалізації – відеонарисами про Україну та українців, виконаними у техніці пісочної анімації, що забезпечить їх творче використання. Інформаційно-методичні матеріали стануть у нагоді для подальшого використання в закладах освіти у процесі формування патріотичних почуттів та ціннісно орієнтованого навчання і виховання учнів.

ЗАВАНТАЖИТИ КНИГУ: https://drive.google.com/file/d/18Sq5lu21jbEr6CEpJu16GPw8_8zrVAxm/view

Відеонариси про Україну та українців у техніці пісочної анімації https://sites.google.com/view/30rokiv30urokiv/

Спільний проєкт комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та Центру дитячої та юнацької творчості міста Кропивницького до 30-річчя проголошення Незалежності України.

Авторський колектив проєкту:

  • Юлія Федорова, завідувач НМЛ виховної роботи і формування культури здоров'я КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського", кандидат педагогічних наук
  • Сергій Пляка, методист НМЛ виховної роботи і формування культури здоров'я КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського"
  • Сергій Колісніченко, методист НМЛ виховної роботи і формування культури здоров'я КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського"
  • Євгенія Сілант’єва, директор КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" м. Кропивницького
  • Оксана Качуровська, завідувач відділу КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" м. Кропивницького

Сергій Коломоєць, учитель історії Улянівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області

30hjrhfh