VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вінницький підрозділ ВГО «Яворина» у співпраці з відділом українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» оголошує конкурс творів “Мама Героя” до Дня Матері

      Відповідно до Указу Президента України «Про стратегію національно-патріотичного виховання» та Закону України «Про освіту» з метою виховання високодуховного національно свідомого підростаючого покоління, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій та надбань Вінницький підрозділ ВГО «Яворина» у співпраці з відділом українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», за підтримки Голови Вінницької обласної організації ВО «Свобода»,народного депутата Верховної ради України 7-го скликання Фурмана Олексія Юрійовича оголошує Обласний конкурс літературних творів (статей, есе, нарисів) до Дня Матері серед учнів 10-11 класів на тему  «Мама Героя».

Конкурсні роботи надсилайте до 21травня 2021 року на електронну пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переможці конкурсу отримають відзнаки та грошові премії.

Положення про Обласний конкурс літературних творів (статей, есе, нарисів) на тему: «Мама Героя»

1.Загальні положення

Обласний  конкурс шкільних творів (далі – Конкурс) проводиться Вінницьким підрозділом ВГО «Яворина»у співпраці з відділом українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» до Дня Матері.

2.Мета та завдання конкурсу

2.1.Мета Конкурсу:привернення уваги суспільства та влади до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, утвердження української мови як єдиної державної, її популяризація в молодіжному середовищі.

2.2. Завдання Конкурсу: прищеплення любові до України; виховання почуття національної гідності, гордості за подвиг українців-захисників; поширення сімейних цінностей, поваги до матері, до родини; підвищення престижу української мови; привернення уваги суспільства та влади до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини.

3.Організація конкурсу

3.1. Організатором конкурсу є  Вінницький підрозділ ВГО «Яворина» у співпраці з відділом українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», за підтримки Голови Вінницької обласної організації ВО «Свобода», народного депутата Верховної ради України 7-го скликання Фурмана Олексія Юрійовича

3.2.Склад оргкомітету та журі конкурсу затверджується Вінницьким підрозділом ВГО «Яворина» за узгодженням з відділом українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»

3.3. Оргкомітет конкурсу:

  • розробляє план заходів щодо підготовки та проведення Конкурсу та забезпечує його виконання;
  • пропонує кількісний та персональний склад журі Конкурсу;
  • забезпечує поширення інформації про зміст та умови Конкурсу, терміни його проведення, а також оприлюднення результатів;
  • приймає від авторів роботи для участі в Конкурсі та здійснює поточну взаємодію з ними;
  • координує роботу членів журі;
  • організовує нагородження переможців;
  • здійснює іншу роботу, необхідну для успішного проведення конкурсу.

4.Умови конкурсу

4.1. Конкурс проводиться з 30 квітня по 21 травня 2021 р.                                            

4.2. В конкурсі можуть брати участь учні 10-11-х класів загальноосвітніх закладів, незалежно від їхнього типу, форми власності та підпорядкування.

4.3. На конкурс приймаються літературні твори у жанрі есе, статей, нарисів на тему «Мама Героя», в яких викладено історію (історії) подвигу захисника Батьківщини, значення виховання в сім’ї, думки, переживання матерів Героїв та їхня роль у формуванні характеру, вихованні захисника Батьківщини. У творі має бути відображено міркування автора на задану тему, його ставлення до Героя та його матері.

4.4. Літературні твори, подані на конкурс, повинні бути написані державною мовою, відповідати сучасним вимогам українського правопису, обсягом не більше трьох машинописних аркушів формату А4 (шрифт TimesNewRoman, кегль 14, інтервал 1.5, поля стандартні).

4.5. До літературного твору додається супровідний лист, у якому містяться дані:

  • про автора (П.І.П., рік народження, місце проживання, номер телефону, найменування та місце знаходження навчального закладу, клас, вчитель);
  • про кого (героїв твору) написано твір (П.І.П., місце проживання, місце служби, номер телефону, фото, інша інформація, яка може бути цікавою).

Конкурсні роботи надсилаються до 21 травня 2021 року на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

5.Підбиття підсумків та визначення переможців.

5.1. Переможці конкурсу нагороджуються відзнаками та грошовими преміями:

1 місце – 500 грн.

2 місце – 400 грн.

3 місце – 300 грн.

5.2. Найкращі роботи увійдуть до збірника конкурсних творів. Про результати конкурсу буде оголошено до 28 травня 2021 року на офіційній сторінці Вінницького підрозділу ВГО «Яворина» у фейсбуці –https://www.facebook.com/groups/1834841636802913/

на блозі відділу українознавства КЗВО «ВАБО»

http://ukrayinoznavstvo.blogspot.com/

на сайті КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»

http://academia.vinnica.ua/

IMG 20210430 121555