VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Інформація про конкурс творчості дітей та учнівської молоді «Пам’ятаємо, бережемо, віримо», присвячений 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

26 квітня в пам’яті українського народу це день Чорнобильського лиха, болю, суму, який забути чи викреслити з нашої історії – НЕМОЖЛИВО!

26 квітня – день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться в пам’яті українського народу.

       На виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи», наказу Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації упродовж 22 лютого 25 квітня 2021 року в дистанційному режимі був організований і проведений обласний конкурс творчості дітей та учнівської молоді «Пам’ятаємо, бережемо, віримо», присвячений 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи. 283 учасники презентували свої роботи, серед яких були відібрані найкращі, які принесли їхнім авторам звання «лауреата» і «дипломанта» (Див. https://cutt.ly/uv8KYb3).

Широкій спільноті ми пропонуємо ознайомитися із найкращими учнівськими доробками, які моделюють уявлення про те, а яким постає Чорнобиль в очах сучасної молоді (Див.https://cutt.ly/kv8KZ3Q ).

MyCollages