VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Семінар "Використання інтерактивних дошок в навчально-виховному процесі ДНЗ"

На сьогоднішній день використання в освітньому процесі інтерактивні дошки (далі - ІД) є затребуваним. Робота з такими дошками допомагає педагогам полегшити засвоєння матеріалу, зробити освітній процес більш цікавим. Використовуючи інтерактивне обладнання, можна поєднувати перевірені методи і прийоми роботи зі звичайною дошкою, з набором інтерактивних і мультимедійних можливостей.
 
Але при цьому більшість педагогів стикаються з проблемою освоєння інтерактивної дошки, незважаючи на вміння працювати з комп'ютером. З іншого боку, освітяне, які не знають можливостей інтерактивної дошки, сприймають її, як екран. Тому, перш ніж використовувати інтерактивну дошку в навчальному процесі, потрібно вивчити її можливості.
 
Враховуючи ці та інші проблеми використання ІД, на базі КВНЗ "Вінницька академія неперервної освіти" вкотре відбувся семінар "Використання інтерактивної дошки в навчально-виховному процесі", на якому освітяни мали змогу переконатися в доцільності використання даного обладнання в роботі з учасниками навчально-виховного процесу навчального закладу.
За рахунок чого це відбувається? Які особливості застосування існують? Чи можливе це в  дитячому садку?..
Ці та багато інших питань вирішувалися на заході, який провели працівники відділу дистанційного навчання Пойда С.А. (заввідділом) та Марковська Т.В. (методист відділу) 30  серпня 2016 року.
Учасниками цьогорічного семінару стали понад 30 педагогів дошкільних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області.

Організатори семінару показали унікальні можливості програмного забезпечення Panasoniс для створення власних завдань та ігор допомогли учасникам оволодіти методами  та прийомами роботи з інтерактивною дошкою, продемонстрували заняття (уроки)-призери конкурсу Panaboard-мастерів, створені працівниками відділу.

Кожен  з присутніх мав змогу власноруч попрацювати з дошкою, створити прості фрагменти ігор з використанням  «дошки-чарівниці», отримати відповіді на свої запитання тощо.

Висловлюємо подяку за активну допомогу в організації семінару директору ВТФ "Арго" Гребінському В.А.. 
 

P1030701P1030768