VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Переможні результати Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році

       Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних  навчальних закладів системи освіти у 2020 році у категорії «Навчальні програми» Водянюка Федора Михайловича, керівника гуртка Ямпільського міського Будинку дитячої та юнацької творчості. Журі конкурсу високо оцінило розроблену ним навчальну програму з позашкільної освіти військово-патріотичного напряму «Сармат».

Також наші вітання Ткачук Світлані Миколаївні, керівниці гуртка Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району, яка стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних  навчальних закладів системи освіти у 2020 році у категорії «Навчальні програми» (Навчальна програма з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напряму гуртка польської мови «Bawimy się w polski» («Граємось у польську»).

Рукописи переможців та лауреатів конкурсу буде опубліковано в Інформаційному збірнику Міністерства освіти і науки України, розміщено на вебсайтах Інституту модернізації змісту освіти, Національного центру «Мала академія наук України», Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Українського державного центру позашкільної освіти, Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

Бажаємо Водянюку Федорові Михайловичу і Ткачук Світлані Миколаївні наснаги для нових професійних звершень, сил і натхнення, щирості і вдячності вихованців – талановитих особистостей з високими моральними цінностями, свідомих громадян нашої держави!

Наказ МОН від 16.02.2021 № 201 “Про результати Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2020 році”

unnamed 4