VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

15 лютого 2021 року по 15 травня 2021 року буде проведено ІІ Міжнародний фотоконкурс «Ми – Люди Землі»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

З метою розвитку дитячої та юнацької творчості, а також покращення екологічної ситуації у світі, з 15 лютого 2021 року по 15 травня 2021 року серед учнів 5-8-х, 9-11-х класів закладів середньої, позашкільної і професійної (професійно-технічної) освіти та студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) освітніх рівнів закладів вищої освіти всіх спеціальностей буде проведено ІІ Міжнародний фотоконкурс «Ми – Люди Землі».

Фотоконкурс відбудеться за організації Міжнародного культурного центру «Сяйво» та підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, НЦ «Мала академія наук України», Project Central (США).

Метою Фотоконкурсу є сприяння самореалізації творчого потенціалу дітей, юнацтва та молоді, розвитку громадської еко-свідомості, збереженню Всесвіту та навколишнього середовища, формуванню національної культури чистоти та екологічної відповідальності людства.

Конкурсні роботи розглядатиме та оцінюватиме компетентне журі. Переможців та активних учасників буде нагороджено цінними подарунками.

Конкурсні роботи розглядатиме та оцінюватиме компетентне журі. Переможців та активних учасників буде нагороджено цінними подарунками, а саме: планшетами, бездротовими навушниками, фітнес-браслетами та канцелярським приладдям відповідно до 3-х категорій (перша категорія: учні 5-8-х класів; друга категорія: учні 9-11-х класів; третя категорія: студентська молодь).

Заявка на участь у Фотоконкурсі за посиланням: https://forms.gle/y2hNd4aQqekxHfQf7  

Крайній термін подання конкурсних робіт 15 травня 2021 року. 

Результати конкурсу будуть оголошені 25 травня 2021 року у фейбуці та на сайті Міжнародного культурного центру «Сяйво»  https://syaivo.org

Кращі роботи будуть розміщені на порталі «Музейна планета». 

Урочисте нагородження переможців та номінантів Фотоконкурсу відбудеться на початку червня, а дата буде оголошено у фейсбуці та на сайті Міжнародного культурного центру «Сяйво»  https://syaivo.org

Координатор Фотоконкурсу – Інна Канюка, моб. тел. 066-320-05-36, Галина Коломоєць, моб. тел. 097-842-32-67.

FOROKONKURS 2021 AFIS 01 725x1024